Programació La 1

Dissabte, 30 octubre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
MasterChef Celebrity
Els aspirants han de reconèixer cançons interpretades per Bibiana Fernández i Anabel Alonso: Las Retales. Cada tema porta associat un plat a reproduir en cas d'encertar-lo, com l'arròs amb bacallà de Sarandonga o el pastís de llimona de Mi limón, mi limonero. El o la concursant que encerti el títol i l'intèrpret del tema s'ha d'encarregar de reproduir el plat associat utilitzant tècniques d'avantguarda. Més tard, al monestir de Sant Jerónimo de Yuste, a Càceres, Pepe Rodríguez els proposa fer un menú tradicional, mentre que Jordi Cruz versiona aquests mateixos plats amb un toc d'avantguarda. A més, en aquest mateix enclavament té lloc l'anhelada repesca. Finalment, a la prova d'eliminació, el jurat els endinsa en el batch cooking: preparen menjar bo, variat i saludable per guardar i consumir al llarg de la setmana. Amelicious, aspirant de la novena edició de MasterChef, els dona alguns consells per fer cuina saludable.
Altres
Durada: 210'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Todos quieren a Elin
L'Elin és una gran infermera, però els seus comentaris inoportuns fan que l'acomiadin, per la qual cosa decideix acceptar una feina com a cuidadora d'un exmetge rural rondinaire.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Círculo vicioso
L'excorredora de bobsleigh Sandra Werner està esperant el seu segon fill. Posteriorment, durant una revisió rutinària, la seva matrona Lena Lorenz descobreix uns hematomes al seu cos. La Sandra afirma que va tenir un accident de bicicleta, però la Lena creu que ha estat colpejada pel seu marit.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: La familia bien, gracias
Els setze fills del Carlos tornen a reunir-se, en aquesta ocasió per retre homenatge al seu pare vidu amb motiu de la seva jubilació. No obstant això, la trobada no dona lloc a espantar el fantasma de la solitud en què viu sumit el patriarca, que només compta amb la inestimable companyia de l'inefable Padrí.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La crisis de los microchips i Ecuador, extrema violencia: La corresponsal de Televisió Espanyola a l'Equador, Bea Viaño, relata la crisi de seguretat que commociona l'Equador. La mort d'un nen d'11 anys en un tiroteig entre un lladre i un policia ha precipitat la declaració de l'estat d'excepció a tot el país. La inseguretat dels carrers també es viu a les presons. El Daniel va perdre tres fills a la massacre de 119 reclusos en el penal de Litoral. A més, la crisi d'inseguretat és només un dels problemes als quals s'enfronta l'Equador. Les comunitats indígenes protesten als carrers per la pujada del combustible i aquesta setmana ha tingut lloc la primera aturada nacional contra la política econòmica del Govern.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: La espía roja (Red Joan)
Joan Stanley és una anciana encantadora que no ha aixecat mai cap mena de sospita, fins que un matí agents de l'MI5 truquen a la seva porta per endur-se-la detinguda. Ha sortit a la llum un dels casos més grans d'espionatge de la KGB, i la Joan és una de les sospitoses. Durant l'interrogatori, la Joan torna als anys 30, quan estudiava Física a Cambridge i es va enamorar d'un jove comunista, Leo Galich, el mateix que temps després, durant la II Guerra Mundial, la va posar davant d'una difícil decisió: triar entre trair el seu país o salvar el món d'una catàstrofe nuclear.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: Las estrellas de cine no mueren en Liv
Peter Turner s'enamora profundament de Gloria Grahame la primera vegada que la veu. Gloria és la seva nova veïna, una oscaritzada diva de Hollywood, alegre, divertida i plena d'energia. Ell és un jove actor que comença a obtenir tímids èxits al Liverpool de finals dels 70. No obstant això, ni la diferència d'edat entre ells ni la fama no van impedir un enamorament sobtat que va donar lloc a una de les històries d'amor més apassionades i comentades de l'època.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.20
Pel·lícula: La mafia de las madres: encajando piez
La Conny estima l'Anton i l'Anton estima la Conny. Tot seria fantàstic si fos així de fàcil, però la Conny és part de tres famílies: la seva, la del seu futur exmarit i la del seu xicot, l'Anton. No obstant això, la Conny no seria la Conny si no tingués una solució.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'