Programació TV3

Dissabte, 30 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Persona infiltrada
Òscar Andreu-Família Basolí Sánchez
El programa visita Sant Quirze del Vallès per jugar amb una família una mica conservadora i, alhora, molt moderna. Aquesta vegada, l'espai rep com a convidat l'humorista Òscar Andreu. Hi ha moltes ocasions per fer humor en un programa que conté una festa temàtica de la pel·lícula El rey león, uns quants stripteases i una petita classe d'esquí sense neu.
Altres
Durada: 65'
13.45
Zona zàping
El programa aborda la setmana tràgica del Barça que, després de dues derrotes consecutives, ha acomiadat Ronald Koeman com a entrenador de l'equip, i es coneixen les reaccions que ha provocat aquesta crisi blaugrana. A continuació, es poden veure diversos accidents en rallies, en motociclisme i fins i tot un triple xoc en futbol, on l'àrbitre és qui en surt més escaldat. A més, aquest lliurament compta amb la participació del grup Sixtus.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El secret d'una obsessió
La investigadora de l'oficina del fiscal Jess Cobb, l'investigador de l'FBI Ray Kasten i la fiscal auxiliar Clara Sloan són destacats professionals que han estat seleccionats per participar en un grup especial antiterrorista. La Jess i el Ray són companys, estan molt units i comparteixen un respecte profund i una amistat sincera dins i fora de la feina. El Ray i la Claire provenen d'àmbits diferents de la vida, però senten una atracció mútua complicada que és un factor constant en les seves trobades diàries. Quan el Ray i la Jess reben una trucada per investigar l'escenari d'un crim, descobreixen el que era impensable: la víctima és la Caroline, la filla de la Jess.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Tarda de cine: La casa Rússia
La Unió Soviètica sospita que un editor britànic té documents militars confidencials. Mentrestant, el govern del Regne Unit també està interessat a saber si els documents que rep de la Katya, una editora russa, són falsos.
Pel·lícules
Durada: 135'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Preguntes freqüents
En el programa d'avui s'entrevista el raper Valtònyc, després de saber-se que el Constitucional belga ha derogat la llei que perseguia en aquest país les injúries a la Corona. Precisament, Valtònyc és un dels protagonistes del documental Art. 490, que denuncia la persecució de la llibertat d'expressió que es viu a Espanya; Javier Gallego Crudo, un dels responsables d'aquest projecte audiovisual, explica algunes de les seves idees. Posteriorment, el programa aborda l'expansió del negoci de conreu i venda de marihuana que ha fet de Catalunya un dels principals productors europeus i que no deixa de petja la policia catalana.
Altres
Durada: 195'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Landry el Rumbero. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Genís Barcons. Espai musical.
Altres
Durada: 60'