Programació TV3

Divendres, 29 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el ministre de Consum, Alberto Garzón, després de l'anunci de prohibir la publicitat de dolços per als menors de 16 anys. A continuació, just abans que comenci la cimera del clima de Glasgow, el programa analitza amb el climatòleg Javier Martín Vide quins efectes té ja l'escalfament global i quines mesures calen per mitigar-los. A més, s'analitza quines repercussions tindrà el fort augment de la inflació, amb xifres que no es veien des de 1992, amb l'economista Fernando Trias de Bes.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Textures de xocolata
Marc Ribas prepara unes postres a base de xocolata, però amb tres textures diferents i molt fàcils de fer.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Èric vol anar al cementiri per Tots Sants per veure on és el seu avi, però la Noe no s'atreveix a portar-l'hi. Més tard, el David s'ofereix a emportar-se l'Èric un dia més perquè ella pugui passar el dia de Tots Sants més relaxada. A més, el Juli ha sabut que, per apuntar-se a la borsa de mestres de la Generalitat, ha de portar un certificat mèdic que acrediti que està bé de salut. Mentrestant, la Sílvia i el Toni han quedat per sopar. Finalment, la Pili decideix confessar a l'Andreu que el va enganyar i que va falsificar la seva signatura en els papers de la clínica.
Sèries
Durada: 50'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
El programa aborda la setmana tràgica del Barça que, després de dues derrotes consecutives, ha acomiadat Ronald Koeman com a entrenador de l'equip, i es coneixen les reaccions que ha provocat aquesta crisi blaugrana. A continuació, es poden veure diversos accidents en rallies, en motociclisme i fins i tot un triple xoc en futbol, on l'àrbitre és el que en surt més mal parat. A més, aquest lliurament compta amb la participació del grup Sixtus.
Altres
Durada: 45'
22.50
La gran pel·lícula: La guerra dels corrents
Al final del segle XIX, Thomas Edison i George Westinghouse competeixen per aconseguir la propietat sobre la implantació del sistema elèctric dels Estats Units. El seu enfrontament provoca una de les primeres i més notòries disputes corporatives de la història. Nikola Tesla, un dels inventors de la història més importants i controvertits, i J.P. Morgan, l'inversor i banquer més destacat de la Segona Revolució Industrial, tindran un paper essencial en aquesta guerra comercial.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'