En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

¡Canta 2!

«¡Canta 2!»

2021. EUA. 112'.
Gènere: Animació
Direcció: Garth Jennings.
Argument: Buster i els seus cantants han aconseguit fer del teatreNew Moon el lloc de la moda local, però l'enginyós Koala vol quelcom més: estrenar un espectacle innovador a la Crystal. Però sense contactes al món de l'espectacle és difícil progressar.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Buscant la màgica Doremi»

2020. Japó. 91'.
Gènere: Animació
Direcció: Junichi Sato, Yu Kamatani.
Argument: Sora de Nagoya, Mire de Tòquio i Reika de Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat ni ocupació ni personalitat. L'únic que les uneix és que se senten desconcertades per una vida que no els està anant tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie La màgica Do-Re-Mi. A partir d'una trobada predestinada, el trio fa un recorregut per tots els llocs associats amb la sèrie.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
L'espia honest

«L'espia honest»

2021. Alemanya. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: Franziska Stünkel.
Intèrprets: Lars Eidinger, Luise Heyer, Devid Striesow, Paula Kalenberg, Peter Benedict.
Argument: L'ambiciós científic Franz Walter es compromet a treballar per al Servei d'Intel·ligència Exterior de la RDA i promet lleialtat absoluta al sistema fins que pugui assumir el seu nou càrrec com a professor a l'universitat. Aviat Franz es veurà obligat a utilitzar pràctiques no adequades per aconseguir els requeriments dels seus superiors.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Llunàtics»

2021. Alemanya-Àustria. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Ali Samadi Ahadi.
Argument: El petit Peter somia ser astronauta com el seu pare. Quan s'embarca en un viatge a la lluna per rescatar la seva germana petita, descobreix que hi ha un espai exterior molt diferent del que creia, ple de màgia i criatures llegendàries. Amb un escarabat verd molt peculiar i la col·laboració de l'Home de la Sorra, travessen junts la Via Làctia.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Seis días corrientes

«Seis días corrientes»

2021. Espanya. 85'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Neus Ballús.
Intèrprets: Mohamed Mellali, Valero Escolar, Pep Sarrà, Pere Codorniu, Paqui Becerra.
Argument: Una setmana a la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d'una petita empresa de lampisteria i electricitat dels afores de Barcelona. Cada dia laboral presenta noves situacions que sorgeixen quan els protagonistes s'enfronten a una reparació, i la relació que s'estableix entre els protagonistes i el client que ha sol·licitat els seus serveis.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]